Η φάβα είναι ένα γεωργικό ή μαγειρικό προϊόν, του οποίου η αρχική πρώτη ύλη ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παρασκευής. Στην Ελλάδα παρασκευάζεται από το όσπριο λαθούρι, σε άλλες χώρες, παρασκευάζεται είτε από αποξηραμένους, ξεφλουδισμένους και διασπασμένους σπόρους αρακά είτε από ποικιλίες του οσπρίου λαθούρι. Η Φάβα είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια. Μπορεί να μαγειρευτεί με πάρα πολλούς τρόπους και να βρίσκετε στο τραπέζι σας είτε ως ορεκτικό είτε ως κύριο πιάτο. Στη συνταγή που ακολουθεί θα σας πούμε ένα εύκολο τρόπο να έχετε ένα πιάτο με φάβα που εκτός από το ότι είναι νόστιμο, μπορεί περιληφθεί στο πλαίσιο μιας μεσογειακής υγειινής διατροφής.
Melissa Hearth
25 Φεβρουαρίου, 2015 @ 2:54 μμ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
John Doe
25 Φεβρουαρίου, 2015 @ 3:09 μμ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Marina Doe
25 Φεβρουαρίου, 2015 @ 3:28 μμ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
marinet
14 Φεβρουαρίου, 2021 @ 3:47 μμ
Παραδοσιακό, υγιεινό και πεντανόστιμο!