Παραλλαγή ¨ Δεν προσθέτουμε αλλέυρι αλλά σκεπάζουμε με λαδόκολλα εως να σωθεί το νερό και να μείνει με το λάδι τους
Η φάβα είναι ένα γεωργικό ή μαγειρικό προϊόν, του οποίου η αρχική πρώτη ύλη ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παρασκευής.
Κλασσικό, λεμονάτο σπανακόρυζο. Μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή που παρασκευάζεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Μια συνταγή νηστίσιμη και πολύ υγιεινή!
Αυτό είναι ένα εύκολο και εξωτικό πιάτο. Είναι πλούσιο, κρεμώδες, ελαφρώς καρυκευμένο και εξαιρετικά γευστικό.