Αγκινάρες αλλά πολίτα

Παραλλαγή ¨ Δεν προσθέτουμε αλλέυρι αλλά σκεπάζουμε με λαδόκολλα εως να σωθεί το νερό και να μείνει με το λάδι τους

Μακαρονάδα με ελιές και φέτα

Μία πανεύκολη κι άκρως ελληνική συνταγή που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Αγκινάρες κοκκινιστές

Σωτάρουμε τα κρεμμύδια με το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε το νερό και την τομάτα. Οταν βράσει το νερό ρίχνουμε τα καρότα και τον αρακά. Φροντίζουμε ώστε το νερά να τα σκεπάζει όλα. Οταν μαλακώσουν αρκετά ρίχνουμε τις αγκινάρες (μπορούμε και κατεψυγμένες) και τον άνηθο. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά εως ότου να μελώσουν και […]

All rights reserved © Tselementes.gr